Burkolás > Építőanyag - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Burkolás > 36 weboldal. Kategória leírása: Hidegburkolás, melegburkolás, forgalmazók, gépek, szolgáltatók.

epitoanyag.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gabula Márton honlapja
http://www.hidegburkolas.co.hu/

Gabula Márton burkoló hivatalos honlapja.

Gabula Márton honlapja
Bonobo teraszburkolat
http://www.bonobo-teraszburkolat.com

Trópusi bangkirai és garapa fa teraszburkolat és fa-műanyag teraszburkolat. A bambusz-műanyag teraszburkolat 60 % természetes bambuszrostporból, 30% polietilénből és 10% vegyi adalékból készül. A fa-műanyag teraszburkolathoz hasonlóan ez is környezetkímélő megoldás, továbbá rendkívül esztétikus és időtálló teraszburkolat típus.

Bonobo teraszburkolat
Palkovitskert - kertépítés, térkövezés, térburkolás
http://www.palkovitskert.hu

Szolgáltatásaink a kerttel kapcsolatos összes tennivalót felölelik: • Kertépítés előzetes szaktanácsadással • Kerti tó építése • Toro, Rain Bird, és Hunter automata öntözőrendszerek telepítése • Sziklakert építése • Gyepszőnyeg telepítése, értékesítése • Térkövezés,- térburkolás • Kertvilágítás • Gépi földmunka • Bozótirtás, kaszálás • Favágás

Palkovitskert - kertépítés, térkövezés, térburkolás
Thermowood kültéri teraszok
http://www.teraszod.hu

Kültéri időjárásálló fa teraszok thermowood és egzóták használatával. Thermowood, massaranduba, ipe, lapacho, teak, tatajuba, merbau, medencék szegélyezése, kerti utak, árnyékolások és homlokzatburkolatok

Thermowood kültéri teraszok
VirCam Bt
http://vircambt.atw.hu/

VirCam Bt hivatalos honlapja.

VirCam Bt
Terasz burkolatok
http://www.otthonosteraszok.hu/

Trópusi fából készült kültéri burkolatok és kerti bútorok forgalmazása.

Terasz burkolatok
Burkolás szakmai oldalak
http://www.m-e-n.hu/tevekenysegek/Burkolás-3481.htm

Burkolás szakmai oldalak - Magyar Építőipari Névjegyzék.

Burkolás szakmai oldalak
Rozs Kft burkolás
http://www.rozskft.hu/

Többféle burkolati rendszer szerelésében van gyakorlatunk a különféle Megrendelői igényeknek megfelelően. A burkolati rendszereket kiegészítve bevilágítók szerelését és ipari kapuk elhelyezését is vállaljuk.

Rozs Kft burkolás
Burkolás mester
http://www.burkolas-mester.hu/

Burkolás Budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás ...

Burkolás mester
Kültéri burkolat - wpc
http://www.teraszburkolat.hu

Wpc kültéri padló burkolat. Minimális karbantartás - maximális kényelem!

Kültéri burkolat - wpc
Burkolás - Gipszkartonozás - Parkettázás - Festés
http://lakasfelujitas.extra.hu/

Lakásfelújítás - lakás (üzletek, irodák) felújítás és átalakítás, építőipari munkák lakáson belül és kívül. Minden, ami lakásfelújítás: festés, burkolás, mázolás, csempézés, tapétázás, tatarozás...

Burkolás - Gipszkartonozás - Parkettázás - Festés
Burkolás - Burkolhat Kft.
http://www.burkolo.co.hu

Burkolás, igényes lakásfelújítás. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását.

Burkolás - Burkolhat Kft.
Burkolás, hidegburkolás
http://www.bekoburkolat.hu

Tudjuk, hogy a felelősségteljes burkoló munka elvégzéséhez nem elég a kreativitás, hanem elengedetlen a megfelelő jó minőségű anyagok kiválasztása és a szakszerű bedolgozása és a precíz burkolás. A megrendelőink részére ezért igyekszünk, átgondolt körültekintő rendszerajánlásokat adni a különböző hidegburkolás, -burkolási munkálatokhoz.

Burkolás, hidegburkolás
Hidegburkolás
http://www.szladek.gportal.hu

Csempézés, padlólapozás és egyéb hidegburkoló munkák. Kérem tekintse meg web-lapomat, melyet a www.szladek.gportal.hu oldalon talál.

Hidegburkolás
Teraszburkolat - m-trend.hu
http://www.m-trend.hu/

Cégünk faipari, ezen belül teraszburkolat kivitelezéssel és kereskedelemmel foglalkozik Budapesten és annak vonzáskörzetében. A WPC (Wood Plastic Composite) teraszburkolatok, mint ahogy az elnevezésük is sejteti, fa és műanyag keverékekből készült , többnyire kültéri burkolatok, melyek megjelenésükben és profil kialakításukban hasonlítanak a természetes fa burkolatokhoz. A faanyag és a műanyag olyan társítása ez, ahol a fa előnyös tulajdonságait ötvözik a műanyagok pozitív tulajdonságaival, kialakítva ezzel egy alternatív, modern alapanyagot. Ennek az anyagnak köszönhetően jöttek létre, a köztudatban kompozit vagy WPC teraszburkolat néven elterjedt burkolatok. Kínálatunkban több gyártó WPC burkolata is elérhető. Állandó raktár készlettel és folyamatos akciókkal igyekszünk kiszolgálni megrendelőinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő wpc teraszburkolat megoldást.

Teraszburkolat - m-trend.hu
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
epitoanyag.wyw.hu: Építőanyag katalógus. Építőanyagok, gyártásával, kereskedelmével foglalkozó cégek weboldalainak gyűjteménye. Építőanyag telepek, tüzépek, gyártók és forgalmazók listája.
Gyűjteményünkben 906 válogatott építőanyag témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 906 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35782