Fal és falazat > Építőanyag - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fal és falazat > 17 weboldal. Kategória leírása: Téglaipai cégek honlapjai, építőanyagok falakhoz, falazatokhoz.

epitoanyag.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Falazat | Falazás
http://www.prokoncept.hu/falazat.php

A ProKoncept építési rendszer falazási megoldásai.

Falazat | Falazás
Y-ytong márkakereskedés és mérnökiroda kft.
http://www.y-ytong.hu/

Márkakereskedésünk a jó hőszigetelő YTONG falazóelemek, YTONG áthidalók, zsaluelemek, válaszfalelemek, koszorú elemek, YTONG habarcsok, célszerszámok és a kiváló hanggátló, hangszigetelő képességű SILKA mészhomok tégla falazóelemek kereskedelmével foglalkozik, kedvező akciós árakon. Díjtalan szaktanácsadással, gyors, korrekt kiszolgálással várjuk mind a családi ház építkezőket, mind a társasház építőket. Válassza Ön is a magas műszaki színvonalú YTONG és SILKA termékeket! Hőszigetelésnél használja az új, éghetetlen, ásványi hőszigetelő anyagot, a MULTIPOR termékeket!

Y-ytong márkakereskedés és mérnökiroda kft.
Leier
http://www.leier.hu/

Leier, a vezető építőanyag gyártó. A Leier cég hivatalos honlapja.

Leier
Thermo-fal
http://thermofal.uw.hu/whatis.html

A THERMO-FAL® egy három rétegű fal, ami egy szabadalmazott összefogási rendszerrel összekötött külső és belső vastag hőszigetelő lapból áll.

Thermo-fal
Tutela Kft
http://www.tutelakft.hu/index.php?page=3&menu=136

BauCell Nagy Hőszigetelő Képességű Építési Rendszer.

Tutela Kft
Austrotherm Kft.
http://www.austrotherm.hu/?link=homlokzati_fal_hoszigetelese-Oldal-8-109.html

Homlokzati fal-ablak csatlakozásának vízszintes metszete. Expandált PS hab hőszigetelés.

Austrotherm Kft.
Bontott tégla
http://www.bontott-tegla.net/

A bontott tégla sokkal szebb mint az új, így ahogy az ma divat is, tökéletesen alkalmas falfelületek burkolására is. A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülő téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható.

Bontott tégla
bontott tégla árak
http://www.bontott.eu/

Bontott tégla házhoz szállítással és minőségi garanciával, kis és nagy tételben is.

bontott tégla árak
Ytong áruház
http://ytong-aruhaz.hu

Az Ytong építési rendszer jellemzőinek leírása, elem-méretek és épületfizikai tulajdonságok bemutatása. Folyamatosan akciós árak és naprakész árlista.

Ytong áruház
Bakonytherm Tégla - Pápateszéri Téglaipari Kft.
http://bakonytherm-tegla.hu/termekek

A téglagyártásban 70 éves múlttal rendelkező Pápateszéri Téglagyár ma is kizárólagos magyar tulajdonban van. A Pápateszéri Téglaipari Kft. által gyártott BAKONYTHERM® égetettkerámia-alapú építési rendszer az első igazán magyar tégla alapú építési rendszer. Kínálatunkban megtalálhatóak a kiváló hőszigetelő és hangszigetelő képességű, magas nyomószilárdsági mutatókkal bíró égetett kerámia alapú kézi falazótéglák, a kerámia nyílásáthidalók és a kerámia födémelemek. Termékeink közül külső, védett, teherhordó falak kialakításához ajánljuk a BAKONYTHERM® 44, 38, 30 és 25-ös NF falazótégláinkat. Pillérek, pincék és egyéb kiegészítő falazatok alapanyaga a kisméretű tömör tégla. Nyílások, ablakok, ajtók áthidalására az egyik legpraktikusabb termék a feszített vasszerkezettel ellátott, BAKONYTHERM® kerámia nyílásáthidaló rendszer. Lakóházak födém kialakítására szolgál a BAKONYTHERM® kerámia födémrendszer (gerenda és béléstest).

Bakonytherm Tégla - Pápateszéri Téglaipari Kft.
Bontott tégla árusítás
http://www.bontott-tegla-elado.hu/

Kis- és nagyméretű bontott tégla - kézzel tisztítva, raklapozva vagy pucolatlanul, ömlesztve, 1 darabtól - 50 000 darabig telephelyről vagy házhoz szállítva - vásárlói igények maximális kielégítésével.

Bontott tégla árusítás
Könnyen kezelhető válaszfal a gyártótól
http://www.minosegi-valaszfal.hu/valaszfal/

Egyedi méretben rendelhetsz tőlünk válaszfalakat. Garanciával, rövid gyártási idővel. Igény szerint beszereléssel. Kérj ingyenes árajánlatot

Könnyen kezelhető válaszfal a gyártótól
Porotherm tégla
http://www.dalostuzep.hu/porotherm-tegla

Vásároljon Porotherm téglát kedvező áron! Teljes körű Porotherm tégla választékkal várjuk piliscsabai építőanyag kereskedés telepünkön. A Porotherm tégla építésű házak szeretteit jobban védik az időjárás viszontagságaitól. Tudta azt, hogy a Porotherm Profi rendszer a legkorszerűbb téglatechnológia Magyarországon? Tégla és falazóanyag választékunk kiegészül még Leier tégla, zsalukő és az Ytong tégla széles választékával. Ingyenes anyagköltség számítással, rövid és pontos szállítási határidővel szolgáljuk ki vásárlóinkat.

Porotherm tégla
Xella: Ytong,Silka építőanyag – a Xella Magyarország ajánlásával
http://www.ytonghome.hu/

A Xella Magyarország Kft. ajánlott kereskedőjének webáruháza, melyben megtalálható az Ytong és Silka márkák teljes kínálata. Az Ytong elemek jó hőszigetelő tulajdonságukkal kiegészítő szigetelés nélkül is megfelelnek a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Klímaszabályzó képességük, az anyagok által nyújtott zajvédelem növeli a lakótér komfortérzetét. A falazóelemek kiváló építőanyagok méretpontosságuk, könnyű beépíthetőségük, és megmunkálhatóságuk miatt is. A Silka téglák méretpontosságuknak köszönhetően sík falfelületeket biztosítanak, így megtakarításokat tesz lehetővé a habarcs-, és vakolatfelhasználásban, de akár egyszerű festéssel esztétikailag igényes, alacsony költséggel járó megoldásokat alkalmazhat.

Xella: Ytong,Silka építőanyag – a Xella Magyarország ajánlásával
Oltott mész - Gyurán Tüzép
http://oltottmesz.com/minosegtanusitvanyok.php

Kiváló receptúra alapján készült oltott mész vakolásra, kül- és beltérre is. Megvásárolható Kismarjai tüzépünkön.

Oltott mész - Gyurán Tüzép
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
epitoanyag.wyw.hu: Építőanyag katalógus. Építőanyagok, gyártásával, kereskedelmével foglalkozó cégek weboldalainak gyűjteménye. Építőanyag telepek, tüzépek, gyártók és forgalmazók listája.
Gyűjteményünkben 914 válogatott építőanyag témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 914 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 37121