Vas, acél > Építőanyag - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vas, acél > 19 weboldal. Kategória leírása: Vasboltok, kereskedőházak, rozsdamentes acél. Építkezéshez szükséges vas és acél.

epitoanyag.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tarján Acél Kft
http://www.tarjanacel.hu/

Tarján Acél Kft hivatalos honlapja.

Tarján Acél Kft
Ambrus Acélszerkezet
http://www.ambrusacel.hu/

Csarnok raktár acélszerkezet tároló fémszerkezet könnyűszerkezet.

Ambrus Acélszerkezet
Rozs Kft acélszerkezetek
http://www.rozskft.hu/

Fő tevékenységünk az acélszerkezetes csarnokok kivitelezése. Az acélszerkezetű csarnokok szerelése során teljesen egyedi kivitelezésű munkákat is végzünk. Fő profilunkat az Astron, Lindab és Butler típusszerkezetű csarnokok kivitelezése alkotja.

Rozs Kft acélszerkezetek
Kecskés Fémipari Kft
http://www.kecskeskft.hu/

Kecskés Fémipari Kft hivatalos honlapja.

Kecskés Fémipari Kft
Ság-Építő Rt
http://www.sagepito.hu/index.php?pg=23

Ság-Építő Rt hivatalos honlapja.

Ság-Építő Rt
H-Vonalfúró Bt.
http://www.vonalfuro.hu/

A H-Vonalfúró Bt. 1993. évben alakult. A vállalkozás megalakulása óta folytatja fém megmunkálással kapcsolatos tevékenységét az ország egész területén.

H-Vonalfúró Bt.
Zártszelvény
http://www.dunafem.hu

Székesfehérváron található acéláru kereskedésünkben a vas- és acéláruk teljes választéka megtalálható.

Zártszelvény
Hegesztésieszköz.hu Online Shop
http://hegesztesieszkoz.hu/

Online boltunkban egyszerűen és gyorsan rendelhet hegesztési feladatokhoz szükséges eszközöket, akár a bolti áraknál olcsóbban! Minden termékünkre teljeskörű 12 hónapos garanciát vállalunk, a megrendelt eszközöket Magyarország területén belül akár ingyenesen kiszállítjuk!

Hegesztésieszköz.hu Online Shop
Acél és vasbeton szerkezet gyártás
http://www.tervaz.hu/

Vállaljuk új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezését, gyártását. Csarnoképületek acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, út-térburkolat) végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként.

Acél és vasbeton szerkezet gyártás
Betonacél
http://www.dalostuzep.hu/betonacel

Betonacél és betonacél háló értékesítés. A betonacél szálakat 6 mm-től 32 mm-ig terjedő vastagságban találja építőanyag kereskedés telepünkön. Emellett a 150 x 150-es kiosztású betonacél háló táblák széles választékát kínáljuk. Melyikre van szüksége? Kattintson honlapunkra, és hívja munkatársainkat!

Betonacél
Szendvicspanel, cserepes lemez, trapézlemez gyártása, forgalmazása
http://www.szendvicspanel.net

Cégünk szendvicspanelek gyártásával (termékünket 50-200 mm-es vastagságban – a kívánt hőszigetelésnek megfelelően – és tetszőleges hosszban gyártjuk), valamint cserepes lemezek és trapézlemezek gyártásával , szerelésével, értékesítésével, és forgalmazásával foglalkozik. További tevékenységeink: acélszerkezetek gyártása, acélszerkezetű épületek generálkivitelezése, szelemen forgalmazása, élhajtott elemek (6 m), csavarok, kötőelemek, tömítőanyagok, kiegészítők forgalmazása.

Szendvicspanel, cserepes lemez, trapézlemez gyártása, forgalmazása
RoofArt Scandic acél ereszcsatorna
http://www.ereszaruhaz.hu

Ereszcsatorna webáruházunkból egyszerűen, otthonról megrendelheti a Roofart cég Scandic típusú - általunk forgalmazott - acél ereszcsatorna rendszerét. A félköríves, festett acél ereszcsatorna rendszer elemeit szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk, onnan azonnali kiszállításra és személyes áruátvételre is lehetőség van. Az acél ereszcsatorna rendszer minden elemet tartalmaz, ami háza teljes vízelvezető rendszerének kialakításához szükséges. A rendszer elemeit továbbá fokozott minőségi elvárások figyelembe vételével készítik, csúcsminőségű svéd acél felhasználásával. Az elemek böngészésére lehetőség nyílik weboldalunkon, ahol azok kódjait és magyar nyelvű leírását is megtalálják, ezeket a kódokat és elnevezéseket tudja használni a velünk történő kommunikációban. Amennyiben ügyfelünknek tetőfedő anyagra is szüksége lenne, ereszcsatornájához automatikusan jelentős kedvezmény jár cégünk zsindely webáruházában történő vásárláskor.

RoofArt Scandic acél ereszcsatorna
Acél lemezek – Inomix Kft.
http://www.inomix.hu

Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok stb…széles választékban az Inomix Kft.- nél. A termékeket igény esetén, méretre vágjuk. Központunk Debrecenben a Füredi út 72.-74. alatt található.

Acél lemezek – Inomix Kft.
Sári Metál acél nagykereskedelem, lemezmegmunkálás
http://www.sarimetal.hu

Acél és fém nagykereskedelem. Acél csarnokok, szerkezetek gyártása. Komplett építőipari szerkezetgyártás. Lézervágás, plazmavágás.

Sári Metál acél nagykereskedelem, lemezmegmunkálás
Rozsdamentes fittingek
http://csavarnagyker.hu/rozsdamentes-fittingek/

Egyetlen szerkezet sem lehet stabil, ha rossz minőségű kötőelem felhasználásával készült. Ezért nálunk az utolsó csavar és a legrövidebb menetes szár is magas színvonalat képvisel. Segítségére leszünk, ha rozsdamentes vagy speciális, akár tengerentúli szabványoknak megfelelő kötőelemeket keres. Bátran kérje ki szakvéleményünket, szívesen adunk ötleteket, javaslatokat, amelyek megbízhatóságára több mint 20 éves tapasztalatunk a garancia. Rendeljen most kedvező áron, és már szállítunk is! Kérdés esetén hívjon bátran.

Rozsdamentes fittingek
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
epitoanyag.wyw.hu: Építőanyag katalógus. Építőanyagok, gyártásával, kereskedelmével foglalkozó cégek weboldalainak gyűjteménye. Építőanyag telepek, tüzépek, gyártók és forgalmazók listája.
Gyűjteményünkben 914 válogatott építőanyag témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 914 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 37121