A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Építőanyag - wyw.hu

Tartalom:

epitoanyag.wyw.hu

A gipsz, mint építőanyag
A gipsz, mint építőanyag
http://www.knauf.hu/

A gipsz alapanyaga a természetben kristályos alakban előforduló, vegyileg kötött vizet tartalmazó kalcium-szulfát, amelyet porrá őrölve forgókemencében kiégetnek.

www.knauf.hu
A redőnygurtni gyártója
A redőnygurtni gyártója
http://www.redonygurtni.hu

A gurtni gyártását 1994 óta folyamatosan fejlesztjük és az eltelt évek alatt rengeteg szövésmintát, alapanyagot próbáltunk ki, próbáltak ki partnereink. A laikus felhasználó nem is hinné milyen sok igénynek kell megfelelnie ma egy modern redőnygurtninak. A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhányat: UV sugárzásnak való ellenállás, álljon ellen a felületi súrlódásnak, bírja el egy nehezebb redőny súlyát, de ugyanakkor egy könnyebb (kisebb) redőny is könnyedén fusson le, tehát legyen lágy a gurtni, de legyen fogása, tartása, testessége. Az általunk gyártott gurtni alapanyagai folyamatos minőségi ellenőrzésen mennek keresztül, mely biztosítja az állandó kiváló minőséget, melyet mi minden esetben szem előtt tartunk. Ezek garantálják például a konstans magas szakítószilárdságot és ellenállást az egyre erősödő UV sugárzással szemben.

www.redonygurtni.hu
A redőnyheveder a gyárból!
A redőnyheveder a gyárból!
http://www.redonyheveder.hu

1994 óta gyártjuk redőnyhevederjeinket mini és maxi méretben. A mini gurtnit 14 mm szélességben a maxit 22 mm szélességben gyártjuk. Kezdetben csak egy színben folyt a gyártása a gurtninak, mára már többféle színben, különféle kiszerelésben és kiváló minőségben gyártjuk a redőnyhevederjeinket.

www.redonyheveder.hu
A redőnyzsinór a redőnymozgatáshoz
A redőnyzsinór a redőnymozgatáshoz
http://www.redonyzsinor.hu

A műanyag szerkezetű illetve fémbetétes nyílászárók széleskörű elterjedése vezetett a redőnyzsinór használatának az elterjedéséhez, hiszen előbb említett szerkezetekben nyilván sokkal könnyebb a redőnyzsinórt átvezetni, mint a lapos, széles gurtnit. A redőnyzsinór befogadásához előkészített redőnyautomata gyártása után a már meglévő partnereink legnagyobb megelégedésére kezdtük el gyártani a redőnyzsinórt is. Többféle mintában, színben, az igény szerinti átmérőben gyártjuk a különféle redőnyzsinórokat. A redőny zsinórhoz kapcsolódóan gyártunk még redőnyzsinór fogót is, mely használatával, sokkal kényelmesebben, kevesebb erőfeszítéssel mozgathatja redőnyét.

www.redonyzsinor.hu
A vályog reneszánsza
A vályog reneszánsza
http://www.sze.hu/ep/arc/irod/MV1998_A_valyog_reneszansza.pdf

A vályogot mint építőanyagot - írásos emlékekből tudjuk -, hogy már az ókorban is alkalmazták.

www.sze.hu
A Velux-kereskedő
A Velux-kereskedő
http://www.ninive.hu/

A Velux ablakokra -20% kedvezményt adunk a gyári árakból, raktárról!

www.ninive.hu
A-Tech biztonsági ajtó
A-Tech biztonsági ajtó
http://www.biztonsagi-ajtok.hu

Biztonsági ajtók Köszönjük érdeklõdését biztonsági bejárati ajtó termékeink iránt. 15 éve gyártunk és építünk be egyedi és szabvány méretü, különbözõ kivitelü üveges és tömör biztonsági bejárati ajtókat. Termékeink MABISZ, MSZ, és DIN ajánlások figyelembevételével készülnek. Biztonsági bejárati ajtó vásárlása esetén lényeges szempont a megbízhatóság. Ha Önnek fontos az ár-érték arány a tervezési, gyártási, és beépítési tapasztalat valamint a személyes kapcsolat bejárati ajtó beépítésénél akkor megtalálta a megfelelõ partnert. A megrendelés kezdetétõl egészen a garanciális idõ végéig Õnnek csak egy telefonszámot kell megjegyezni: 06-20-9735-989. Jól megtervezett, gondosan kivitelezett, szakszerüen beépített, esztétikus biztonsági bejárati ajtó megfelelõen védi családját, lakását, irodáját, és egyébb értékeit. Termékink között megtalálja a magas szinvonalu egyedi gyártású biztonsági ajtókat valamint a kedvezõ árfekvésû import ajtókat is.

www.biztonsagi-ajtok.hu
ABeton Viacolor Térkő Rt.
ABeton Viacolor Térkő Rt.
http://www.birort.hu/

Az Abeton-Viacolor Rt. 20 év alatt 10.000.000 m2 referenciával rendelkezik.

www.birort.hu
Ablak ajánlatkérés több helyről!
Ablak ajánlatkérés több helyről!
http://www.ablak-ablakok.hu

Ablakcsere előtt kérjen ajánlatot egyszerre több cégtől is! Válassza azt az ablakos céget, amelyik Önnek a legmegfelelőbb. Az ajánlatkérés ingyenes. Oldalunkon térképes keresőt is talál, ahol ablakos cégeket kereshet!

www.ablak-ablakok.hu
Ablak ajtó rövid határidőre, gyártás és szerelés
Ablak ajtó rövid határidőre, gyártás és szerelés
http://ablakdoki.com/

Ablak, ajtó gyártás beépítés, nyílászáró csere, árnyékolástechnika. Ingyenes szaktanácsadás és felmérés. Korrekt árak, 19 év tapasztalat!

ablakdoki.com
Ablak, ajtó
Ablak, ajtó
http://www.gil-trade.hu/

Ajtók és ablakok tervezése, gyártása és beépítése. Egyedi ajtókat és ablakokat szintén tervezünk, ha Önnek van valamilyen elképzelése! - Gil-Trade

www.gil-trade.hu
Ablak, ajtó, nyílászáró a közvetlenül a gyártótól
Ablak, ajtó, nyílászáró a közvetlenül a gyártótól
http://www.kunsagfenster.hu/

Egyedi nyílászárók természetes fából, a legmagasabb követelményeknek is megfelelő minőségben, DIN szabvány szerint. Hangszigetelt, hőszigetelt, biztonsági nyílászárók.

www.kunsagfenster.hu
Ablak-Épmű - műanyag nyílászárók
Ablak-Épmű - műanyag nyílászárók
http://www.ablakep.hu/

Nyílászáró, ablak, ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ablak, műanyag ajtó, tolóajtó, erkélyajtó, télikertek gyártása szerelése.

www.ablakep.hu
Ablakabb, a legablak!
Ablakabb, a legablak!
http://www.ablakabb.hu

Nyílászárók, árnyékolók minden típusa Győrből országos működési területtel. Műanyag ablakok és bejárati ajtók 5-6-8 kamrás kivitelben, beltéri ajtók egyedi méretre CPL felülettel, valamint szabvány dekorfóliás ajtók. Redőnyök, zsalúziák ROMA termékcsaládból. Felmérés, ajánlatadás, bontás, beépítés garanciával.

www.ablakabb.hu
Ablakbau Kft
Ablakbau Kft
http://www.ablakbau.hu/

Ablakbau Kft hivatalos honlapja. Nyílászáró, ablakok, üveg, profilrendszer, műanyag nyilászáró.

www.ablakbau.hu
Ablakcsere - mondjon búcsút a régi nyílászáróknak!
Ablakcsere - mondjon búcsút a régi nyílászáróknak!
http://www.ablakcsere.info

Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kivontásával, elszállításával. Sőt, még a vakolási utómunkákat is megcsináljuk, egyszóval komplett, teljeskörű nyílászáró cserét kínálunk. Ráadásul, amikor nyílászáró csere mellett dönt, az egyik legjobb befektetési döntését is meghozza egyúttal.

www.ablakcsere.info
Ablakgyár Tatabánya Kft.
Ablakgyár Tatabánya Kft.
http://ablakgyartatabanya.hu

Lecserélné ablakait, ajtóit? A tatabányai Ablakgyár Kft. minőségi nyílászárókat kínál közvetlenül a gyártótól, kedvező áron. Válassza műanyag nyílászáróinkat, melyek könnyen tisztán tarthatók, ellenállnak az UV sugárzásnak, jól hőszigetelnek, és több színben is elérhetőek.

ablakgyartatabanya.hu
Ablakland
Ablakland
http://www.ablakland.hu

Műanyag nyílászárók, német profilokkal, ROTO vasalatokkal. Beltéri és kültéri ablakok - ajtók forgalmazása, 5 év teljes körű garancia. Online Árkalkulátor - Online ajánlatkérés - Ingyenes helyszíni felmérés - Leszállítás - Beépítés

www.ablakland.hu
Ablaklap
Ablaklap
http://www.ablaklap.hu/

Műanyag ablak, ajtó forgalmazása. Ablak, bejárati ajtó cseréje. Rehau ablakok. Műanyag nyílászárók, ablakok ajtók szakszerű beépítése.

www.ablaklap.hu
Ablakok
Ablakok
http://muanyagablak.net/

Fa ablak, Thermo ablak, háromrétegű ablak, gerébtokos ablak, tető ablak, ajtó ablak, ablak üveg és fólia.

muanyagablak.net
Ablakok ingyenes beépítéssel
Ablakok ingyenes beépítéssel
http://www.fensterhaus.hu

Minőségi műanyag ablakok kedvező áron! - állandó kedvezmények - személyre szabott ajánlatok - egyedi méretek felár nélkül - ingyenes beépítés! 06-30-726-6565 | fensterhaus@fensterhaus.hu www.fensterhaus.hu

www.fensterhaus.hu
Ablakok, ajtók gyártása
Ablakok, ajtók gyártása
http://www.unicor.hu

Ablakok és ajtók, beltéri ajtók kereskedelme. Biztonságtechnika, illetve garázskapuk gyártása.

www.unicor.hu
Ablakos szakmai oldal
Ablakos szakmai oldal
http://ablak-ajto-arnyekolas.hu

Ha szeretne ismereteket gyűjteni nyílászárókról és a hozzá szorosan kapcsolódó árnyékolókról, szerelvényekről, praktikákról stb., akkor látogasson el oldalunkra és válogasson az Önt érdeklő cikkeink közül. Oldalunkat folyamatosan frissítjük és megpróbáljuk a lehető legszélesebb körű tájékoztatást adni ablakokkal összefüggő témákban. Lapunk segítséget nyújthat abban, hogy új nyílászárói vásárlása, cseréje egyszerűen, meglepetések nélkül történjen. Kellemes olvasást kívánunk!

ablak-ajto-arnyekolas.hu
Ablakpárkány, műanyag párkány
Ablakpárkány, műanyag párkány
http://www.parkanyaruhaz.hu/

Ebben a webáruházban minden kapható, ami az ablakpárkány saját kezű felszereléséhez szükséges. Mivel nem könnyű eldönteni, hogy milyet is válasszunk, az oldalon elegendő segédlet olvasható ehhez. Műanyag, alumínium és lindab párkány valamint párkányvég széles választéka várja Önt. Nézzen be!

www.parkanyaruhaz.hu
Ablakweb
Ablakweb
http://www.ablakweb.hu

Műanyag nyílászárók, ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, reluxák, festett beltéri ajtók, furnéros beltéri ajtók. Egyedi gyártás, szakmai segítségnyújtás, házhozszállítás, beépítés, kőműves visszajavítás. Látogasson el honlapunkra bővebb információért: www.ablakweb.hu

www.ablakweb.hu
ACCUSEALED Kft
ACCUSEALED Kft
http://www.napelem.hu/

Fő feladatának a megújuló energiaforrások elterjesztését tekinti.

www.napelem.hu
Acél és vasbeton szerkezet gyártás
Acél és vasbeton szerkezet gyártás
http://www.tervaz.hu/

Vállaljuk új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezését, gyártását. Csarnoképületek acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, út-térburkolat) végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként.

www.tervaz.hu
Acél lemezek – Inomix Kft.
Acél lemezek – Inomix Kft.
http://www.inomix.hu

Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok stb…széles választékban az Inomix Kft.- nél. A termékeket igény esetén, méretre vágjuk. Központunk Debrecenben a Füredi út 72.-74. alatt található.

www.inomix.hu
Acélhuzal
Acélhuzal
http://www.acelhuzal.hu/

Látogasson el az acélhuzal.hu weboldalra, a Prodoctum Kft. tematikus oldalára és tekintse meg forgalmazott hidegen húzott termékeinket, húzott acél termékeinket. Kínálatunk jó minőségű és változatos. Nálunk ráadásul annyit vásárol amennyi kell.

www.acelhuzal.hu
Acer fatelep
Acer fatelep
http://www.fatelep.ich.hu/

Acer fatelep és tüzép Gödöllő.

www.fatelep.ich.hu
ACROMAT Kft
ACROMAT Kft
http://www.acrokeramia.hu/

ACROMAT Kft : csempe, greslapok, padlólap, burkolat, járólap, stb.

www.acrokeramia.hu
AG. Fenster Alufa és Műanyag Nyílászáró Centrum
AG. Fenster Alufa és Műanyag Nyílászáró Centrum
http://www.agfenster.hu

Prémium kategóriás alufa ablakok és alufa nyílászárók ( Josko Partner ), melyek szél és időjárás állóak. Belül a természetes fa, kívűl alumínium borítás mely semmilyen ápolást nem igényel. A PassivECO 120 alufarendszer és a Diamant 100 Pro alufarendszer, akár Uw 0,66W/m2K értékével kimondottan passzív házakhoz fejlesztették. A belga Zendow műanyag nyílászáró profilok minőségi keményített PVC-ből készülnek, amely a Deceuninck Group saját terméke. Az AG. Fenster Kft. műanyag ablakok és műanyag nyílászárók mellett egyedi télikertek (hagyományos télikert és viktoriánus télikert), emelő-toló erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó rendszerek és harmonika ajtók gyártásával, beépítésével foglakozik.

www.agfenster.hu
Agastone - Természetes mészkövek, kőburkolatok
Agastone - Természetes mészkövek, kőburkolatok
http://www.agastone.com

Cégünk 1992-ben alapult, 2005-ben specializálódtunk a természetes szíriai mészkövek kitermelésére és forgalmazására. Az Agastone név alatt csak kiváló minőségű, különleges színezető, kemény, folyami mészkövek szerepelnek. Rendkívül jó kopásállósági, fagyállószági és nyomószilárdsági értékeik miatt köveink remekül alkalmazhatóak kültéri és beltéri falburkolatként. Bemutatótermünkben sprengelt kövek, antik mészkő, beltéri mozaikok, mediterrán kövek széles választékával találkozhat a nézelődő. Címünk: 1106 Budapest, Algyógyi utca 6.

www.agastone.com
Agastone kőburkolatok
Agastone kőburkolatok
http://www.agastone.com/

Cégünk a szíriai mészkövek első számú importőre Magyarországon. Termékeink kiváló minőségűek, minden darab egyedi, mind megmunkáltságban, mind színezetben és kisugárzásban. Természetes kőburkolatokon felül kőpárkányok, lépcsők, szökőkutak is megtalálhatóak termékkínálatunkban és bemutatótermünkben.

www.agastone.com
Ajto Depo Ablak Diszkont
Ajto Depo Ablak Diszkont
http://www.ajtoablakszentendre.hu/

Ajto Depo Ablak Diszkont hivatalos honlapja. Akciók, műanyag nyílászárók, fa nyílászárók.

www.ajtoablakszentendre.hu
Ajtó Budapest
Ajtó Budapest
http://www.belteriajto.hu

Cégünk talán legvonzóbb szolgáltatása az abszolút méretre gyártás. Nálunk nem csak szabvány méretű ajtók vásárolhatók. 70 – 100 cm falnyílás szélességig, 210 cm magasságig és 14 cm falvastagságig áraink egy típuson belül azonosak., ezen méreteken belül a szabványtól eltérő ajtókat felár nélkül legyártjuk.

www.belteriajto.hu
Ajtó Depó
Ajtó Depó
http://www.ajtodepo.hu/

Szabvány méretű fa és műanyag ablakok raktárról, azonnal.

www.ajtodepo.hu
Ajtó és ablak
Ajtó és ablak
http://www.difa.hu/

Ajtó és ablak - DIFA Ajtó-, Ablakgyártó és Kereskedelmi Kft ...

www.difa.hu
Ajtó Győr
Ajtó Győr
http://www.belteriajtogyor.hu

A Z & A Kereskedelmi Kft. hitvallása szerint a belső ajtó is a lakberendezés fontos eleme. Ennek megfelelően a honlapján számos beltéri ajtót kínál - a cég a sokféle dizájnnal gyakorlatilag minden igényt ki tud szolgálni. A termékskála gerincét egyebek mellett a fa- és fahatású felületű (melyek lehetnek üvegezett és tömör ajtók), valamint a modern környezetbe szánt fém díszítésű, vagy színes felületű beltéri ajtók jelentik. A cég régi polgári otthonokat idéző, klasszikus vonalvezetésű, sima vagy egy-kettő-négykazettás ajtói is népszerűek a vásárlók körében. A weboldalon látott beltéri ajtók a Z & A Kereskedelmi Kft. Győr központjában elhelyezkedő bemutatótermében személyesen is megismerhetők. A cég szakemberei a náluk vásárolt ajtókat Győrben és vonzáskörzetében szakszerűen be is építik!

www.belteriajtogyor.hu
Ajtó típusok
Ajtó típusok
http://xn--ajtk-sqa.hu/

Ajtók típusai, ajtó vásárlási tanácsok. Az ajtó egy olyan térelválasztó nyílás, amely egyik térből a másikba enged bejutást. Az ajtó néhány alapvető szerkezeti elemből áll. A legnagyobb felület, amire mindenki csak ajtóként gondol, a szárny nevet viseli. A tok vagy másnéven vasalatrendszer az a szerkezet, amire a szárny van függesztve.

xn--ajtk-sqa.hu
Oldal leírása
epitoanyag.wyw.hu: Építőanyag katalógus. Építőanyagok, gyártásával, kereskedelmével foglalkozó cégek weboldalainak gyűjteménye. Építőanyag telepek, tüzépek, gyártók és forgalmazók listája.
Gyűjteményünkben 948 válogatott építőanyag témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 948 | Várakozó linkek: 23 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 40965