Top 40 legújabb link > Építőanyag - wyw.hu

Szponzorált linkek
Lemezmegmunkálás kedvező feltételekkel
http://www.nyl.hu/

Lemezmegmunkálásra keres külsős céget? A Nyír-lift Kft. sok éves tapasztalattal és szakértelemmel bír lemezmegmunkálás területén, olyan szolgáltatásokat nyújt ezen belül, mint a lézervágás, az élhajlítás, a a felületkezelés, a fém stancolás, a lakatos összeállítás vagy a teljes lakatos munkák. A cég Nyíregyházán végzi tevékenységét, de rendelkezik budapesti székhellyel. és nemzetközi megrendelői is vannak. A lemezmegmunkálást a lehető legmodernebb technológiákkal végzik, korszerű gépekkel, és jól felkészült szakértőkkel.

Lemezmegmunkálás kedvező feltételekkel
Ablak, redőny, párkány beépítéssel - Wintex Bau Kft
https://nyilaszaro.eu

Cégünk elkötelezett a minőségi magyar gyártású műanyag nyílászárók felé. Minden általunk forgalmazott műanyag ablak, kizárólag hazai gyártósoron készül neves magyar ablakgyártóknál, minőségi német alapanyagok felhasználása mellett. Nyílászárói mellé, egy helyen tudja megvásárolni redőnyeit és szúnyoghálóit is. Árnyékolástechnikai eszközeink, az ablakokhoz hasonlóan ugyan csak hazai gyártósoron, illetve saját összeszerelő üzemünkben kerülnek legyártásra. Mi kell még ablakvásárláskor? Persze párkány. Műanyag párkány kis és nagy kereskedelmünkben valós raktárkészleten érheti el fehér műanyag univerzális párkányainkat. Színes fóliás műanyag és RAL festett alumínium párkányokat rendelésre rövid határidővel biztosítunk megrendelőinknek. Ha mindenez megvan, már csak be kéne szerelni. Természetesen ezt is vállaljuk, szakképzett beépítőink segítségével. Keressen minket bemutatótermeinkben Budapesten és Gyálon.

Ablak, redőny, párkány beépítéssel - Wintex Bau Kft
Rotter trans konténeres építőanyag szállítás
http://kontener-sitt-szallitas.hu/

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi. 2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére. Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében. A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük.

Rotter trans konténeres építőanyag szállítás
Sóder, murva, homok és termőföld piacvezető áron - Békás Logistic
https://www.bekaslogistic.hu

A Békás Logistic piacvezető áron kínálja az ömlesztett terméket óriási választékát. Sóder többféle szemcseméretben, murva sokféle méretben, termőföld, homok, darált beton, murva & bazalt. Szállítás az ország egész területén, kiváló árak mellett.

Sóder, murva, homok és termőföld piacvezető áron - Békás Logistic
Profi hőszigetelés kedvező áron
https://premiumhoszigeteles.hu/teljeshoszigetelorendszerek

Prémium hőszigetelés elérhető áron! Hazai gyártású hőszigetelés vásárlása, szakmai tanácsadás és komplett kivitelezés egy helyen! Amennyiben építkezik, felújít, és egy megbízható szakmai stábra valamint biztonságos beszerzői helyre van szüksége, keressen minket bizalommal! 10 év garanciát biztosítunk a nálunk vásárolt hőszigetelésekre, megrendelése esetén pedig akár 24 órán belül ki is szállítjuk! Helyszíni vagy online állapotfelmérésben is számíthat ránk, mindezt INGYENESEN! Nyílászárókat is cserélne? Semmi akadálya! Keressen minket bizalommal, ügyfélszolgálatunk várja hívását vagy üzenetét a megadott elérhetőségeken!

Profi hőszigetelés kedvező áron
Edelholz parketták, fapadlók
https://www.edelholz.hu/

Az Edelholz Faipari Kft. egy hagyományos fapadló, parketta gyártó üzem, 100%-os feldolgozással, egészen a nyers anyagtól a padlóig, ahol három, egymást követő generáció fafeldolgozói tapasztalata vezetett az eddigi töretlen sikerhez. A rönkökből egyedülálló technológiával tölgy és kőris parkettát gyártunk, melyeken a gyártási folyamat végén a kívánt felületi struktúra eléréséhez, természetes oxidatív olajozását végzünk. Küldetésünk, hogy időtálló termékeket gyártsunk a legjobb alapanyagból, modern technológiával, annak érdekében, hogy vevőinknek a legjobb minőséget nyújtsuk. Termékeink: TRIPLEX 3-rétegű tölgy svédpadló DUPLEX 2-rétegű tölgy svédpadló Tölgy tömörfa svédpadlók Kőris tömörfa svédpadlók Kastélypadló 6 m-es hosszúságig Halszálka parketták Lépcsőelemek Kapcsolat: www.edelholz.hu +36 92 571 028 +36 70 776 4846 info@edelholz.hu Bemutatótermeink: 1138 Budapest, Turóc utca 7. 8999 Zalalövő, Egerági út (Ipari park)

Edelholz parketták, fapadlók
Slaterock - ultravékony design kőburkolat
https://slaterock.hu

Az innovatív, design ultravékony kőburkolat. Kőfurnér lemezek több mint 30 féle struktúrával. Hajlékony palakő, mészkő és homokkő burkolat kül- és beltérre. Vastagsága 1.5 – 2 mm. Súlya max. 1,5 kg/m2. Felülete természetes palakő. Felületkezelést követően tulajdonságainak köszönhetően bármilyen kül- és beltéri felület burkolására felhasználható. Hajlékony, ezért ívelt felületek burkolására is alkalmas.

Slaterock - ultravékony design kőburkolat
Biztonsági zuhanásgátlók építőmunkásoknak
http://fallprotec.hu/leeses-elleni-vedelem.html

Használja a lehető legjobb zuhanásgátló rendszereket – bízza magát a Fallprotec eszközeire! A nemzetközi piacon is elismert vállalatunk a forgalmazáson kívül széles körű szolgáltatási portfólióval is rendelkezik. Segítünk Önnek és cégének a leesés elleni védelem megteremtésében. Szakértőinkkel elvégezzük a helyszíni felmérést, tervezést, a rendszeres felülvizsgálatokat és az esetleges garanciális javításokat is. Érdeklődjön termékeink és szolgáltatásaink felől telefonon, e-mailben, vagy budapesti irodánkban!

Biztonsági zuhanásgátlók építőmunkásoknak
Ablakfólia
https://afolia.hu

Ablakfóliával ablakai tulajdonságait jelentősen tudja javítani. Biztonságosabbá teheti őket biztonsági ablakfóliával, amit a MABISZ rács helyett is elfogad. Javíthatja szigetelésüket hővédó ablakfóliával. Balesetvédelmi ablakfóliával pedig a szilánkos törésből számazó sérüléseket előzheti meg. Amikor különösen fontos az információ bizalmas kezelése, a rádiófrekvencia árnyékoló fólia tehet jó szolgálatot, de privát szféráját betekintésgátló fóliákkal is védheti. Az ablakfóliák sokoldalúak, és nagyban növelhetik komfortérzetét. Legyen szó a belátás elleni védelemről vagy a lakás melegen tartásáról.

Ablakfólia
Villanyszerelési anyagok és szerszám webáruház
https://villanyweb.hu/

Online villanyszerelési boltunkban beszerezheti a mindennapi munkához szükséges villanyszerelési anyagokat, és az otthoni körülmények között használatos kiegészítőket és barkácsfelszereléseket is. Ne járjon üzletről üzletre, rendeljen itt remek árakon! A házhoz szállítás országos szinten megoldott.

Villanyszerelési anyagok és szerszám webáruház
Vízszigetelés, kiváló résmentes alapanyaggal
https://www.unipur.hu/

A poliuretán hab, vagyis purhab szigeteléssel könnyedén hőszigetelhetőek nem csak a vízszintes, de a függőleges falak egyaránt. Szórt purhab segítségével lapostető szigetelése is megoldható, mivel nem csak hőszigetelésnek, de vízszigetelésnek is kiváló alapanyag, hiszen résmentes záródik a felületen. A korszerű technológiai háttérnek köszönhetően szigetelés árainkat kiváló ár-érték arányban tudjuk kínálni. Tudjon meg többet a purhab szigetelésről, és kérdezzen bizalommal, kérjen árajánlatot online!

Vízszigetelés, kiváló résmentes alapanyaggal
Mészkőcsiszolás, mészkő polírozás országszerte.
http://meszkocsiszolas.hu/

Az új mészkő burkolatok ragyogóak, elegánsak, de eljön azonban az az idő, amikor a mészkő felület fénye, minden gondoskodás ellenére is megkopik. Ilyenkor írjon nekünk vagy hívjon minket bizalommal ! Cégünk több éves tapasztalattal, és mindig a legmodernebb technológiával vállalja bármilyen mészkő padlólap, mészkő burkolat, mészkő munkalap, vagy mészkő járólap felújítását, csiszolását, karbantartását. A minőség számunkra nagyon fontos, ezt kollégáink, gépparkunk, és alapanyagaink is képviselik. A legkorszerűbb technológiával, a legjobb minőségben vállalunk padlócsiszolást, fényezést, javítást, legyen az mészkő padlólap, mészkő járólap, mészkő munkalap, vagy mészkő burkolat. A legfinomabb polírozástól a teljes felújításig, és a rendszeres karbantartásig magánházakban, közintézményekben, hotelekben, egyaránt. Gyorsan reagálunk, akár 30m2, akár 2000m2 nagyságrendű megrendelés esetén is. Ahol szükséges vállalunk éjszakai, illetve hétvégi munkavégzést is.

Mészkőcsiszolás, mészkő polírozás országszerte.
Gealan ablakok
http://www.molnarablak.hu/gealan-ablak

A Gealan márka mára egyet jelent a minőséggel! Ár/érték arányát tekintve egy igen jó választás a nyílászáró csere során. A Gealan cég csaknem 50 éve található meg az ablak és ajtók piacán. Ezalatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztek ahhoz, hogy kiváló minőségű műanyag nyalászárókat tudjanak gyártani. Mi most ezeket hoztuk el Önnek és ajánljuk lakásfelújítás vagy csere során.

Gealan ablakok
GL Fatelep
http://www.glfatelep.hu

Gregor László vagyok, közel tíz éve foglalkozok rétegelt lemez kereskedelemmel. Cégünk 18. kerületi telephelye széles rétegelt lemez választékkal várja a kedves vásárlókat. Különlegességünk, hogy egészen kis táblától a giga-mega méretű táblákig ki tudjuk szolgálni a vevőinket. 2018-tól vásárlói köreink kérésére már csúszásmentes rétegelt lemez is szerepel termékskálánkon. Kínálatunkban anyagában impregnált anyagok is megtalálhatók, így azok igényeit is ki tudjuk elégíteni, akik vízálló terméket keresnek. Büszkék vagyunk arra, hogy több száz cégnek nyújtottunk már segítséget a termékeinkkel. A Sziget fesztiválon, a 2018-as választási kampányokon, Színházak színpadán mind ott voltak rétegelt lemezeink. Fontos számunkra, hogy vevőink igényeit maximálisan kielégítsük. Gyakran fordul elő, hogy egyedi igényekkel keresik meg fatelepünket, de a széleskörű beszállítói kapcsolatunknak köszönhetően nem ismerünk lehetetlent.

GL Fatelep
Cserepeslemez jó áron
https://www.gerard.hu/hu/tetocserep-ar-kalkulator-szimulator

Új tetőt szeretne? A több mint öt évtizedes múltra visszatekintő GERARD tetőcsalád ideális megoldást jelent bárkinek. Legyen az cserepeslemez, hódfarkú cserép, palatető, tetőcserép vagy tetőlemez, a kőzúzalékkal bevont, szél-, hő- és jégálló termékek tartósak és esztétikusak. Válasszon minket!

Cserepeslemez jó áron
Teddy Klára Festékbolt
https://teddyklarafestekbolt.hu

Budapest A belvárosban van egy festékbolt, ahol a megálmodott képet segítünk megvalósítani. A Teddy Klára Kft, egy családi vállalkozás, sok éve foglalkozunk festékekkel, zománcokkal, színkeveréssel és szinte mindennel, amire szüksége lehet a munkálatok során (Gipszkartonok és tartozékai, gipszek, alapozók, bel- és kültéri festékek, lazúrok, tömítőanyagok, ragasztók, szerszámok stb.). A festékbolt dolgozói, a “fiúk” és lányok is már-már a család tagjai. A boltunkba betérő vevők széles palettáról válogathatnak festék, falfesték, alapanyagok, szerszámok tekintetében, bármely felújítási területről essék szó.

Teddy Klára Festékbolt
Bejárati ajtók egyedi méretre
https://www.fabejaratiajto.eu/

Egyedi méretre gyártott fa bejárati ajtók. Üveges és üveg nélkül készített, 68 és 88mm-es vastagságban. Igény szerint gyári felületkezeléssel, kérje helyszíni felmérésünket. Ajtócsere akár a régi tok kibontása nélkül.

Bejárati ajtók egyedi méretre
Műgyanta padló - Fekszi-Ko Bau Kft.
http://www.ipariepoxipadlo.hu

Vállalkozásunk az önterülő műgyanta padló kialakításával kínál sokoldalú megoldást cégek számára. A csúszás mentes műgyanta burkolat kiváló terhelhetőséggel és ellenállósággal rendelkezik, így tartós megoldást jelent ipari alkalmazás esetén is. Többféle színben elérhető, és lehetőség van antisztatikus vagy sav és vegyszerálló felület telepítésére is. Forduljon hozzánk bizalommal, az ország bármely pontján is van!

Műgyanta padló - Fekszi-Ko Bau Kft.
Dritor Plusz Kft. – Trapézlemez és fatelep Debrecen
http://www.dritorpluszkft.hu

A Dritor Plusz Kft. Debreceni fatelepén nagy tételben elérhető trapézlemezzel és faárukkal szolgál megrendelői számára. Speciális bevonattal ellátott trapézlemezei az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóak, és széles szín választékban elérhetőek. A forgalmazott osb lapok mindegyike impregnáló lakkozással van ellátva, a hosszabb élettartam érdekében. A kínálata szerves részét képezik továbbá a bazaltból készült, tűzálló hőszigetelő anyagok. További információkért látogasson el honlapunkra!

Dritor Plusz Kft. – Trapézlemez és fatelep Debrecen
Csepp-Téglaker - minőségi bontott vágott tégla
http://www.csepp-teglaker.hu

A szeletelt bontott tégla napjainkban nagyon divatos díszítőelem. Burkolhatja vele háza homlokzatát, lábazatát, de akár belső tereinek falát is, sőt, még a konyhája díszítőjeként is nagyon jól alkalmazható! Ha Ön is ezt a remek, időtálló burkolatot választaná, látogasson el a Csepp-Téglaker telephelyére, ahol válogatott vagy vegyes színekben megtekintheti és akár azonnal haza is viheti szeletelt tégla burkolatát! Kedvező árakkal várjuk! Igény szerint házhoz szállítást is vállalunk!

Csepp-Téglaker - minőségi bontott vágott tégla
Csepp-Kőker Kft. - Természetes kövek kis- és nagykereskedelme
http://www.csepp-koker.hu

Ha természetes kővel burkolná otthona falfelületeit – háza lábazatát, kerítését, nappalija, étkezője falát, konyháját -, jöjjön el a Csepp-Kőker Kft. sóskúti telephelyére és nézze meg kínálatunkat! Hatalmas árukészlettel várunk minden kedves érdeklődőt, melyből biztosan sikerrel ki tudja választani az elképzeléseihez leginkább illő burkolatot. Burkoló- és falazó köveink mellett sziklakerti- és kerti köveinkből is nagy választékunk van, ha esetleg kertjét szeretné hangulatosabbá tenni.

Csepp-Kőker Kft. - Természetes kövek kis- és nagykereskedelme
Kedvező árú tüzelőanyagok a Csepp-Fakernél
http://www.csepp-faker.hu

Pompás keményfa brikett árak a Csepp-Faker tüzelőanyag-telephelyén! Még nem vette meg téli tüzelőjét? Most itt a remek alkalom, hogy kihasználja akciónkat! Vásároljon bontatlan, egész raklap mennyiséget bármelyik tüzelőnkből – fapelletünkből vagy biobrikettjeinkből -, és máris Öné a remek kedvezmény! A részletekért keresse honlapunkat vagy kollégáinkat ügyfélszolgálatunkon! Minden kérdésére szívesen válaszolunk!

Kedvező árú tüzelőanyagok a Csepp-Fakernél
Ceramika Paradyz Burkolólapok
https://www.paradyzburkolat.hu/

Paradyz csempék és járólapok, jól felismerhető jellemzői közé tartozik az innovatív dizájn, a részleteknek szentelt figyelem, mindezt kínáljuk széles választékban a padlólapok, a fali burkolatok és a sok különböző méretben elérhető dekor elem esetében.

Ceramika Paradyz Burkolólapok
Redőnyök és egyéb árnyékolók
https://www.csancsa.hu/

Több mint 15 évvel ezelőtt azért alapítottuk a Csancsa Árnyékolástechnikai Kft-t, hogy megmutassuk a magyar piacnak: a magas minőség és a szakértelem mellé is biztosíthatók elérhető árak. Ez a hozzáállás csakhamar eredményt hozott, így a folyamatos fejlődéssel saját gyártóüzemet és nagykereskedést alapítottunk, ma pedig már több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk. Célunk, hogy a jövőben is megmaradjunk a hazai árnyékolástechnikai iparág élmezőnyében, és a további fejlődés mellett megtarthassuk az elért színvonalat, valamint ügyfeleink elégedettségét.

Redőnyök és egyéb árnyékolók
Acél profilok, acél rudak, gerendák
http://www.raven.eu/ajanlat/kohaszati-anyag/

Acél nagykereskedelmünk vállalja profilozott rudak vágását, hidegen és melegen hengerelt lemezek darabolását egyaránt. Ezen felül CNC megmunkálással, szalagkorlát-szállítással is foglalkozunk. Tekintse meg az acélkereskedelmünk kínálatában álló acélgerendákat, betonacélokat, laposacél anyagokat és acél rudakat is! Ezek szállítását is vállaljuk, akár 24 órán belül! Kohászati termékeinket online és telefonon is megrendelheti. Szolgáltatásainkról, kínálatunkról bővebben weboldalunkon tájékozódhat. Keressen minket!

Acél profilok, acél rudak, gerendák
Szakszerű redőnyjavítás
http://redonyjavitas.net/

Szakszerű, gyors és remek árú redőnyjavítás? Igen, lehetséges! Mindenféle redőny hibát ki tudunk javítani, a legkisebb beállítást igénylő hibától a komolyabb redőny javításig! A redőny javítás ideje nagyban függ attól, hogy van e szabad kapacitásunk továbbá, hogy hová kell kiszállnunk javítani. Abban az esetben, ha Ön a Budapest és vonzáskörzetében lakik, a redőny javítást, a bejelentést követően viszonylag rövid időn belül elvégezzük. A redőny javítást a hozzánk telefonon vagy e-mailben beérkező információk alapján tudjuk elindítani. A javítással kapcsolatos kérdéseket ezek után tudjuk megbeszélni. Esetlegesen árajánlatot adunk. Abban az esetben, ha minden információnk megvan, megyünk és megjavítjuk a redőnyét. A hibás redőny alkatrészeket kiváló minőségű alkatrészekre cseréljük, hogy a jövőben ne legyen velük gond és ne kelljen pár év múlva ismét cserélni őket. Csak gyári, új alkatrészekkel dolgozunk. További infók: Árajánlatkérés menüpont.

Szakszerű redőnyjavítás
Czifra Kft. - festék szaküzlet
http://www.czifrakft.hu

Nagy múltú, 25 éve működő szaküzletünk széleskörű áruválasztékkal, szakszerű tanácsadással, udvarias kiszolgálással várja a lakossági felhasználókat és kivitelező szakembereket egyaránt. Festékboltunk kínálatából: fehér- és színes falfestékek, zománcfestékek, alapozók, lazúrok, lakkok, hígítók, oldószerek, kivitelezéshez szükséges szerszámok, eszközök, pl. festőhengerek, ecsetek, csiszolók, maszkoló szalagok, takarófóliák, glett anyagok, gipszek, készvakolatok, ragasztók, tömítőanyagok, fugázó anyagok, gipszkartonok, stb.

Czifra Kft. - festék szaküzlet
Padlószőnyeg webshop - Mesterpadló
http://www.mesterpadlo.hu/padloszonyeg.html

Melegburkolati webáruház elsöprő felhozatallal: a heterogén, otthonra ajánlott, ill. homogén, ipari PVC padlók, realisztikus parkettahatású laminált parketták és szőnyegpadlók mellett kiegészítőket (szőnyegek, lábtörlők, műfüvek, burkoló segédeszközök) is talál gazdag kínálatunkban, magas minőségben, külföldi és hazai gyártóktól. Variábilis melegburkolati termékek lakáscélú és intézményi alkalmazásra, országszerte kedvező házhozszállítási feltételekkel, szakszerű tanácsadással. Segítünk megtalálni az ideális talpalávalót!

Padlószőnyeg webshop - Mesterpadló
Minőségi csempék - Szerelvénybolt Kft.
http://www.szerelvenybolt.hu/burkolatok/csempek/

Minőségi csempét keres elérhető áron, több év garanciával és gyors szállítással? Nézze meg webshopunk kínálatát, ahol fürdőszobai, konyhai, dekor és mozaikcsempék széles választékával várjuk. Rendeljen egyszerűen és gyorsan!

Minőségi csempék - Szerelvénybolt Kft.
Kérjen árajánlatot mixerbeton szállításra!
http://mixerbeton.com/

Abban az esetben, ha építkezne és mixerbetonra lenne szüksége a fővárosban (vagy vonzáskörzetében), Ön tökéletes helyen keresgél! A transzportbeton egyik legjobb tulajdonsága, hogy gyorsan kész. A folyamatos keverés miatt pedig a minőségét tekintve állandóan egyenletes. A mixerbeton ára az összetételétől függően kerül megállapításra. Valamint ami a mixerbeton szállítását illeti, amiatt sem kell félnie! A cég megbeszélés szerint a mixerbeton szállítást is megcsinálja. Ebben a PUMIX gépjárművek a legszuperebbek, amikhez többféle méretű betonpumpa is alkalmazható. A mixerbeton rendelés Budapesten a webet böngészve valóban gyors és egyszerű. Önnek csupán a weblapra kell fellátogatnia, ahol az ajánlatkérést akár kapásból intézheti is. A mixerbeton rendelés mellett a Betonfészek Kft. szaktanácsadással is szolgál. A beton árakért kattintson a weblapra!

Kérjen árajánlatot mixerbeton szállításra!
Faga Signum: PVC vízszigetelés
http://profitetoszigeteles.hu/laposteto-pvc-vizszigeteles/

A tetőszigetelésben ezen belül a lapostető szigetelésben profi segítséget nyújtunk az ön számára. Bitumenes szigetelés illetve PVC vízszigetelés a fő szakterületünk. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk lapostetők hőszigetelésében és csapadékvíz elleni szigetelésben. De régi lapostetők felújítását, javítását, illetve új tetők bitumenes szigetelését is ránk bízhatja. A tetőszigetelés során felmerülő összes tetőszinti bádogos, kőműves munkát és egyéb feladatokat is elvégezzük. Magasan modifikált és környezetbarát bitumenes szigetelőanyagot használunk. A lapostető-szigetelés költsége hamarabb megtérül, mint gondolná, hiszen jelentősen csökkenni fog a fűtésszámlája! Kérje ajánlatunkat!

Faga Signum: PVC vízszigetelés
Műanyag ablakok és nyílászárók beépítéssel a legjobb áron
http://muanyagablakcentrum.hu

Műanyag ablak árak gyártással és beépítéssel együtt, rövid határidővel, magas minőségben. Válassza ki bemutatótermünkben az Önnek leginkább tetsző műanyag nyílászárót. Munkatársaink minden szükséges információt megadnak a műanyag nyílászáró árakkal, a gyártás és a beszerelés részleteivel kapcsolatosan. Műanyag ablak áraink a szállítás és a beépítés költségeit is tartalmazzák.

Műanyag ablakok és nyílászárók beépítéssel a legjobb áron
Holzfabrik Kft.
http://holzfabrik.hu

Cégünk, a Holzfabrik Kft. különböző típusú raklapok, valamint fűrészáru gyártásával foglalkozik. Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezünk ezen a téren és az évek előrehaladtával folyamatosan fejlesztettük cégünket. Az általunk gyártott termékek mindegyike minőségi termék, hiszen a legjobb alapanyagokkal és eszközökkel, valamint tapasztalt szakemberekkel dolgozunk. Amennyiben minket választ és tőlünk vásárol, garantáltan nem érheti csalódás és biztosíthatjuk róla, hogy elégedett lesz a termékeinkkel. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkért kérem látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Holzfabrik Kft.
Metalucon Kft. - Trapézlemez
http://www.metalucon.hu/

Cégünk, Metalucon Kft. különböző típusú könnyűszerkezetes burkolati elemek és hegesztett szerkezetek értékesítésével foglalkozik. Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezünk ezen a téren és az évek előrehaladtával folyamatosan fejlesztettük cégünket és bővítettük a kínálatunkat. Az általunk forgalmazott termékek mindegyike minőségi termék. Amennyiben minket választ és tőlünk vásárol, garantáltan nem érheti csalódás és biztosíthatjuk róla, hogy elégedett lesz a termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal egyaránt. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért és a részletekért kérem látogasson el a weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Metalucon Kft. - Trapézlemez
Esővíz tartály készítése otthonra
http://zsombi-plast.hu/esovizgyujto-tartaly/

Tartályainkat modern alapanyagokból készítjük, a hegesztéshez szintén korszerű eszközöket használunk. Termékeink rendelkeznek OÉTI engedéllyel, így a tőlünk rendelt bortartály mindenben meg fog felelni az előírásoknak. Vállaljuk esővíz tartály és szennyvíztartály készítését is. Nézzen körül nálunk! És kérdés esetén hívj bátran.

Esővíz tartály készítése otthonra
Fa-Ker Kft. Mezőkövesd
http://www.fa-kerkft.hu

Vállalkozásunk, a Fa-Ker Kft. fő tevékenységi köre a különböző típusú faanyagok importálása és exportálása, illetve ezen anyagok kiskereskedelmi, valamint nagykereskedelmi forgalmazása. Mezőkövesdi telephelyünkön személyesen is megtekintheti kínálatunkat, ahol a nagy mennyiségű raktárkészletnek köszönhetően akár azonnal elvihető a kívánt termék. Kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk. Mindezek mellett egyéb erdészeti, valamint kertészeti szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleink részére. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Fa-Ker Kft. Mezőkövesd
Kerma Design Kft. - Műbőr falpanelek
http://www.kerma.hu/

Cégünk, a Kerma Design Kft. különböző típusú minőségi falpanelek, valamint falburkolatok forgalmazásával foglalkozik. Teljes termékkínálatunkat honlapunkon megtekintheti. A kínálatunkban megtalálható termékek mindegyike magas minőségű, megbízható és strapabíró termék. Gazdag termékskálánknak köszönhetően, nálunk mindenki megtalálhatja azt a típusú falburkolatot, ami neki leginkább tetszik. Térjen be hozzánk Ön is és nézzen körül nálunk, biztosíthatjuk róla, hogy Ön is talál ízlésének megfelelő terméket. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Kerma Design Kft. - Műbőr falpanelek
Gekkofix - Holland öntapadós tapéták kis és nagykereskedelme, importja
http://www.gekkofix.hu

A GekkoFix Holland öntapadós tapéta gyár kiváló minőségben készíti termékeit, immár több mint 50 éve. A folyamatos fejlesztéseknek és az új dizájnok, minták rendszeres tervezésének köszönhetően rendkívül magával ragadó szortimentet vonultat fel a kínálat, mind a hagyományos bútorfóliák, mind a speciálisabb üvegfóliák, sztatikus üvegtapéták, sőt a különleges fémhatású és tükörfóliák esetében is. Trendi mintáikkal tökéletesen illeszthetőek minden stílusú környezetbe.

Gekkofix - Holland öntapadós tapéták kis és nagykereskedelme, importja
Festékes XPS
http://www.festekes.hu/

Zártcellás polisztirol alapú XPS lapokból álló beltéri szigetelési megoldás. A rendszer alapját képező XPS lemezek 98%-ban levegőből és 2%-ban kőolajszármazékból tevődnek össze. Ha nincs lehetőség panellakásban, vagy családi házon külső szigetelés kivitelezéséhez, akkor lehet ideális megoldás. A webáruházban a szükséges festék is megvásárolható.

Festékes XPS
Szabó Tüzép 2002 Kft. - Építőanyag
http://isaszegtuzep.hu/

Ha építőanyagra van szüksége, forduljon az Isaszegen található Szabó Tüzéphez! Telepünk a betonelemektől kezdve a térkövekig mindennemű építőipari anyagok forgalmaz, akár házhoz szállítással! Tekintse meg kínálatunkat!

Szabó Tüzép 2002 Kft. - Építőanyag
Hirdetések
Oldal leírása
epitoanyag.wyw.hu: Építőanyag katalógus. Építőanyagok, gyártásával, kereskedelmével foglalkozó cégek weboldalainak gyűjteménye. Építőanyag telepek, tüzépek, gyártók és forgalmazók listája.
Gyűjteményünkben 922 válogatott építőanyag témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 922 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 37184